Utstillingen «winter colours» i Oslo sentrum har vært en suksess og det er stor etterspørsel etter kunsttrykk fra Manneraak. Nå droppes tre DGA trykk med vinter motiv. Disse trykkene er eksklusive og slippes i et svært begrenset opplag på bare 20 stk av hvert motiv. Det kan fort bli flere kjøpere enn det er tilgang på trykk, så for å lage en rettferdig prosess kan du velge et av bildene og registere deg som interessert. Søndag 10 des foretar vi en trekning. Er du da en av de heldige, vil du få tilsendt en link hvor du kan velge å kjøpe bildet.


Bildene er DGA (Digital Graphic Artwork)  og leveres på tykt høykvalitets bomullspapir i størrelse  60x67 cm pluss hvit kant. Hvert bilde koster 8505,- kr inklusive 5 % kunstavgift. Det er ikke mva på kunstverk som kjøpes direkte fra kunstneren.


Hvis du blir trukket ut kan du mot et tillegg i prisen velge å få bildet levert med ramme. Mere info om det kommer i kjøpslinken.


Da ble trekningen utført søndag og de som får tilbud om å kjøpe bilde får en mail om kort tid. Tusen takk til alle som har vært med!

Using Format